Wat vindt u op PK-Online
PK-Online is ontworpen voor de verwerking van de Persoonlijke Kampioenschappen (PK's) bij de KNBB, afdeling Carambole.
Het betreft daarbij:
  • de imperatieve klassen die door de districten worden verzorgd vanaf de voorwedstrijden tot en met de districtsfinales, met als vervolg een finale op gewestelijk niveau en daarna een finale op nationaal niveau;
  • de semi-imperatieve klassen (de Hoofdklassen) die door de gewesten worden verzorgd met voorwedstrijden waaraan spelers uit meerdere districten kunnen meedoen, direct daarna gevolgd door een gewestelijke finale (dus geen districtsfinale) en daarna een finale op nationaal niveau.

Vanuit deze overzichtspagina kunt u naar de overzichtspagina's van de districten, van de gewesten en van de wedstrijden op nationaal niveau. Als bezoeker kunt u, per discipline en per klasse, gegevens opvragen van de uitnodigingen, van de standen en de ranglijsten voor het vervolg. De wedstrijdleiders op elk niveau kunnen inloggen om voorwedstrijden en finales aan te maken en te beheren.

NB: of er gegevens beschikbaar zijn van een district, op gewestelijk of op nationaal niveau, is afhankelijk van het aantal districten dat met PK-Online werkt (die districten staan in het groen).

Informatie kunt u opvragen bij info@biljartpoint.nl of via hanseekels@gmail.com